top of page

Inspiraatiota

myclipshiukset2022-5.jpg

MINNA

alopeetikko

MYClips-hiusten
käyttäjä Minna

Alopeciaa sairastava Minna kertoo: "Minulla alkoivat hiukset ohenemaan teini-iässä. Päälaki oli se pahin kohta. Pari vuotta sitten ajoin kaikki hiukset pois. Minulla meni vuosia hukkaan häpeän ja epävarmuuden takia."

Minna on käynyt läpi kaikki ne alopecian muodot, miten tauti esiintyy. Hennoista hiuksista, läiskien peittelyyn ja siihen kun hiukset ajeltiin kokonaan pois. Peruukki on ollut arjen tuki ja turva. Alopeciaa hän ei ole tietoisesti salannut ja ilman hiuksia Minna on kotosalla lähipiirin seurassa. Lähtiessään kotoa peruukki on ollut turvallisesti päässä.

Minnan ensikommentit olivat alun tunnemyrskyn jälkeen:
"Tunne on sanoinkuvaamaton. Ihan kuin oikeat hiukset, millä voi leikitellä fiiliksen mukaan."

Minna alkoi heti suunnittelemaan miten ja missä MYClips-hiuksia hän voisi käyttää ja mitä kaikkea niistä voi muotoilla.

Oli jälleen ihanaa seurata, miten MYClipsit saavat silmät hehkumaan ja parasta on, kun asiakas sanoo:
"Nämä on niin ihanat ja mähän näytän paljon nuoremmaltakin!"

MYClips-hiusten
käyttäjä Sanna

Sanna oli mukana lokakuun hiuslahjoituksessa, jossa lahjoitimme @fourreasons kanssa kolmet MYClips-hiukset sytostaattihoitojen aikaista tilannetta helpottamaan.

Sannan tytär oli mukana leikkaamassa äidin jo tippuvat hiukset pois. Hiusten lähteminen ja tippuminen pois voi olla pelottavaa, niin itselle, mutta myös perheenjäsenille. Nyt teimme sen yhdessä ja tytön alkukommenttien jälkeen, äiti oli edelleen ihana äiti. Samat silmät ja sama äidin ääni. ❤️

Sanna toivoi uusiin hiuksiinsa jotain muuta sävyä kuin oma hius oli, joten hiusklipsit sävytettiin Four Reasonsin eri kuparin sävyillä.

Nämä MYClips-hiukset on punottu tuntemattoman hiuslahjoittajan hiuksista.

myclipshiukset2022-sanna.jpg
myclipshiukset2022-sanna2.jpg

SANNA

MYClipsit sytostaattihoitojen aikaiseen hiuksettomuuteen

myclipshiukset2022-emmi2.jpg

EMMI

MYClipsit sytostaattihoitojen aikaiseen hiuksettomuuteen

MYClips-hiusten
käyttäjä Emmi

Alla Emmin kokemuksia MYClips-hiuksista:

MYClipsit tehtiin osittain omista hiuksistani. Kun näin itseni ensimmäistä kertaa ne päässäni tuli hyvin tuttu olo. Ihan kuin minulla olisi omat hiukset päässäni.

Hiusklipsien käyttö on tuntunut normaalilta. Uskon, että kuituhiusperuukkini herättää enemmän huomiota. MYClipsit päässäni tunnun sulautuvan väkijoukkoon paremmin.

MYClipsit ovat vastanneet odotuksiani. Minulla oli ennen sytostaatteja paksut hiukset ja tein paljon lettejä. MYClipsit ovat huomattavasti ohuemmat kuin vanhat hiukseni, joten olen lähinnä pitänyt hiuksia auki, koska letti näyttäisi ohkaisemmalta kuin mihin olen tottunut. 


Uskomatonta, että Suomesta löytyy tämänkaltainen tuote! Arvostan kotimaista käsityötä. Ulkomailta tilattuihin klipsihiuksiin saattaa liittyä myös eettisiä ongelmia. Aina maahantuojat eivät välttämättä tiedä edes mistä maasta hiukset ovat peräisin. MYClips Hair käyttää kotimaisia vapaaehtoisia lahjoittajia ja tietää, kuka hiukset on lahjoittanut. ❤️

Emmin MYClips-hiukset tehtiin suurimmaksi osaksi omista hiuksista, jotka Emmi ehti ottamaan talteen. Lisäksi punottiin klipsejä lähelle oman sävyisestä lahjoitushiuksesta. Hiusklipsit sävytettiin natsaamaan täydellisesti omaan hiukseen.

MYClips-hiusten lahjoittaja Noora

Miksi halusit luovuttaa hiuksesi? 

Tuli sellainen tunne, että en tarvitse hiuksiani enää ja ajattelin että olispa hienoa jos joku muu voisi niitä hyödyntää, sitten muistin että Minna oli käynnistänyt jonkun uuden jutun, jossa käytetään luovutettuja hiuksia.

 

Mistä kuulit MYClipsistä? 

Somesta kuulin, muostaakseni näin päivityksen, jossa haettiin pitkätukkaisia luovuttajia.

Miksi valitsit MYClipsin lettisi jatkotyöstäjäksi? 

Halusin antaa hiukseni johonkin missä niistä on oikeasti hyötyä ja olikin todella palkitsevaa nähdä niiden uusi elämä. 

Terveisesi henkilölle, jonka hiuspäivästä teet hyvän lahjoituksellasi:

Tuo tukka oli minun päässäni aina takussa ja sekaisin, nyt kun se on irrotettu päästäni, olen kuvista huomannut kuinka sileä ja taipuisa siitä on tullut. Se on selvästikin päässyt parempaan kotiin. <3

 

Minkälaisia ajatuksia ja tunteita koit kun olit yhteydessä tai tulit ensimmäistä kertaa tapaamaan Minnaa?

Innostusta! Kun tukka lähti päästäni tunsin vapautta, sitten kun näin sen hiusnauhassa ajattelin, että sen oli aikakin mennä jonkun osaavamman käsiin.

noora-letit.jpg

NOORA

hiusten lahjoittaja

karoliina.jpg

KAROLIINA

sytostaattihoitojen aikaiseen hiuksettomuuteen

MYClips-hiusten
käyttäjä Karoliina

Millaisia tunteita MYClipsit on sinussa herättänyt?

MYClipsit pelastivat, kun hiustenlähtö kauhistutti: hiukset eivät lähteneetkään, vaan muuttivat muotoaan! MYClipsit palauttivat itsetuntoa. Kun sairauden lisäksi pelotti se, miltä näyttää, pystyikin näyttämään omalta itseltään.

 

Miten MYClipsien käyttö eroaa peruukista?

Hiukset ovat omat. Ne tuntuvat aidoilta. Niillä saa tosi monipuolisesti erilaisia kampauksia ja tyylejä. MYClipsejä pystyy hyödyntämään silloinkin, kun omat hiukset alkavat kasvaa.

 

Suosittelisitko MYClipsejä?

Suosittelen ehdottomasti!

 

Millainen muunneltavuus MYClipseillä on?

Niistä saa tosi monipuolisesti erilaisia kampauksia: pitkiä, lyhyitä, nutturoita, lettejä, jne.

MYClips-hiusten
kampaaja Kaisa 

Mistä kuulit MYClipsistä?

Tapasin minulle entuudestaan tutun Minnan hiusalan yrittäjien messuilla ja kiinnitin heti huomiota hänen MYClips innovaatioon joka oli messuilla esittelyssä.

Tiedätkö mistä asiakkaasi sai ajatuksen hiustensa luovuttamisesta?

Olimme sopineet Cutrinin hiusmalliksi tulevan Oton kanssa ison hiusmuutosprojektin, jossa hänen pitkät hiukset leikattiin lyhyiksi. Otto halusi tietää onko hänen pitkistä ja paksuista hiuksistaan  kenellekään iloa jatkossa. Hänelle hyvät teot ovat tärkeitä. Otto tiesi, että hiuksia voidaan hyödyntää pidennyksiin tai peruukkeihin.

 

Minkälaisia ajatuksia ja tunteita koit, kun olit yhteydessä ensimmäistä kertaa Minnaa lettien luovutuksen puitteissa? Yllätyin positiivisesti. Soitin Ennen kuin törmäsin MYClipsiin luulin, että klipsihiuksia tekevät vain ulkomaiset yritykset. MYClipsiin sidontatekniikka ja ajanhenkinen ja muodikas tapa työstää hiuksia asusteiden kanssa yllätti. Pääsin näkemään läheltä kuinka vaikuttavia ja helppoja hiusmuutoksia voidaan saada aikaan MYClipseillä. Hienoa, että löytyy myös suomalainen eettinen vaihtoehto MYClips tuote ja palvelu!

 

kaisa.jpg

KAISA VUORENPÄÄ

Head of Education, CUTRIN

aino.jpg

AINO 10 v, Alopecia

MYClips-hiusten
käyttäjä Aino

Millaisia tunteita MYClipsit on sinussa herättäneet?

Aino: No mä olin tosi ilonen kun mä sain ne. Mä oon vähän miettinyt että miten se Minna saa niistä niin aidon näköset. 

Äiti: Olen iloinen, että on tällainen alakouluikäselläkin toimiva, luonnollinen vaihtoehto. Lapsen ilo ja hymy on se paras ja aidoin palaute. Olen myös tosi kiitollinen Minnalle, kun hän on tehnyt kampaamokäynneistä ja klipsien sovittelusta lapselle mieluisia ja spesiaaleja juttuja, joita odotetaan innolla.

 

Miten MYClipsien käyttö eroaa peruukeista?

Aino: Ei ole kokemusta.

Äiti: MYClipsit ovat luonnollisen näköiset myös lapsella. Ihanaa kun saimme MYClips-hiukset käyttöön muutamassa viikossa, luonnonhiuksesta tehtyä peruukkia joutuu tällä hetkellä odottamaan aika pitkäänkin. 

 

Suosittelisitko MYClipsejä?

Aino: kyllä

Äiti: kyllä

 

Millainen muunneltavuus MYClipseillä on?

Aino: no niitä saa kiharrettua, ei oo kyllä kiharrettu mut sais, sit niitä saa suoristettua, ja värjättyä. Ja sit niihin sais niitä väriklipsejä.

Mikä MYClipseissä on parasta?

Aino: se että niiden paikkoja saa vaihdeltua. Ja sit voi käyttää eri pipojen ja pantojen kaa. 

Äiti: Se, että Alopecian vuoksi ei jää asioista paitsi. MYClipsien kanssa lapsi voi hyppiä trampalla tukka hulmuten ja laittaa vappuna pinkkiä väriä hiuksiin, kun kaveritkin laittaa.

bottom of page