top of page

Inspiraatiota

WhatsApp Image 2024-03-17 at 21.17.29-2.jpeg

MYClips-pantatukan
käyttäjä Sirpa

Kun sain tietää MYClipseistä tuli heti tunne, että no nyt toiveeni toteutuu ja piti heti hankkia itselle pantatukka peruukin kaveriksi.

 

Pantatukka on ilmavampi ja viileämpi käyttää. Minäkin hikoilen paljon päänahasta ja päänahkani on myös arka ja kutiseva.

Klipseillä onnistui tosi hyvin vanhan peruukkini modifiointimuutos, kun halusin lyhyestä mallista pidemmän.


Pantatukasta saa helposti tehtyä poninhännän, nutturan ja lettikampauksia. Pantatukka on kätevä käyttää viileämpi esim. liikunnassa ja kuumalla ilmalla  kuin peruukki.

Töissä käytössä peruukki ja vapaa-ajalla pantatukka.

Suosittelen! 👌🏻

Sirpa, alopeetikko

MYClips-hiusten
käyttäjä Tiia

MYClipsien kokeilu sai heti minut tuntemaan olon enemmän itseltäni, kuin olisin saanut osan omasta identiteetistä takaisin. 

Olen ollut kiitollinen, että voin kulkea samanlaisena ponnaripäänä kuin aiemminkin. 

 

Peruukkia en edes harkinnut, ne mitä olen koittanut tuntui itselle todella vieraan tuntuisilta ja materiaali tuntui käteen karhealta, omat hiukseni ovat ohuet ja silkkisen liukkaat.

 

Suosittelen lämpimästi MYClipsejä muillekin. 

 

MYClipsejä olen pitänyt eniten leveän trikoopannan ja turbaanimaisen solmupannan kanssa mutta myös monilla muilla tapaa. Muunneltavuus on melko helppoa. Ainoastaan ns. otsatukattomuus on ollut vähän hankalaa, pipon kanssa hiuksia on ”kasvoilla” joko liian paljon tai vähän verrattuna omiin hiuksiin.  

 

MYClipseissäni on mukana sekä minun että alle kouluikäisen lapseni lahjoittamat hiukset. Hän on ollut todella ylpeä, kun on pystyi auttamaan äitiä tällä tavoin ja viihtyy itse lyhyissä hiuksissaan, toisin kuin äiti.

Tiia

WhatsApp Image 2024-03-17 at 21.01.31.jpeg
WhatsApp Image 2024-02-21 at 10.27.26.jpeg
WhatsApp Image 2024-02-21 at 10.27.26-3.jpeg

MYClips-hiusten
käyttäjä Susanna

Alla Susannan kokemuksia MYClips-hiuksista:
 

Millaisia tunteita MYClipsit on sinussa herättänyt?

Omien hiusteni lähtö ei tuntunut niin pahalta, sillä tiesin saavani MYClipsit. Rakastuin MYClipseihin jo kuvien perusteella. Tunne on pysynyt samana. 

 

Miten MYClipsien käyttö eroaa peruukista?
MYClipsit eroavat peruukista muunneltavuuden kannalta. Pesu ja hoito onnistuu normaaleilla hiustenhoitotuotteilla. 

 

Suosittelisitko MYClipsejä?
Suosittelen lämpimästi MYClipsejä. Elämäntilanteeni parani kertaheitolla MYClipsien myötä. Hiukset on tärkeä osa identiteettiäni. 

 

Millainen muunneltavuus MYClipseillä on?
MYClipsien muunneltavuus on todella kätevää ja nopeaa. Voit halutessasi käyttää klipsejä erilaisissa päähineissä, kiinnittää niitä valmiiksi vaikka pariin eri hattuun. Liikkeelle lähteminen on nopeaa, nopeampaa ja helpompaa kuin omilla hiuksilla aikanaan. 

 

Tehtiinkö MYClipsit omista vai hiuslahjoitushiuksista?

MYClipsini tehtiin lahjoitetuista hiuksista. Omia hiuksiani käytettiin erään nuoren pantatukkaan.

 

Susanna

MYClips-hiusten lahjoittaja Noora

Miksi halusit luovuttaa hiuksesi? 

Tuli sellainen tunne, että en tarvitse hiuksiani enää ja ajattelin että olispa hienoa jos joku muu voisi niitä hyödyntää, sitten muistin että Minna oli käynnistänyt jonkun uuden jutun, jossa käytetään luovutettuja hiuksia.

 

Mistä kuulit MYClipsistä? 

Somesta kuulin, muostaakseni näin päivityksen, jossa haettiin pitkätukkaisia luovuttajia.

Miksi valitsit MYClipsin lettisi jatkotyöstäjäksi? 

Halusin antaa hiukseni johonkin missä niistä on oikeasti hyötyä ja olikin todella palkitsevaa nähdä niiden uusi elämä. 

Terveisesi henkilölle, jonka hiuspäivästä teet hyvän lahjoituksellasi:

Tuo tukka oli minun päässäni aina takussa ja sekaisin, nyt kun se on irrotettu päästäni, olen kuvista huomannut kuinka sileä ja taipuisa siitä on tullut. Se on selvästikin päässyt parempaan kotiin. <3

 

Minkälaisia ajatuksia ja tunteita koit kun olit yhteydessä tai tulit ensimmäistä kertaa tapaamaan Minnaa?

Innostusta! Kun tukka lähti päästäni tunsin vapautta, sitten kun näin sen hiusnauhassa ajattelin, että sen oli aikakin mennä jonkun osaavamman käsiin.

MYClips-hiusten lahjoittaja Noora

NOORA

hiusten lahjoittaja

MYClips-hiusten käyttäjä Aino

AINO 10 v, Alopecia

MYClips-hiusten
käyttäjä Aino

Millaisia tunteita MYClipsit on sinussa herättäneet?

Aino: No mä olin tosi ilonen kun mä sain ne. Mä oon vähän miettinyt että miten se Minna saa niistä niin aidon näköset. 

Äiti: Olen iloinen, että on tällainen alakouluikäselläkin toimiva, luonnollinen vaihtoehto. Lapsen ilo ja hymy on se paras ja aidoin palaute. Olen myös tosi kiitollinen Minnalle, kun hän on tehnyt kampaamokäynneistä ja klipsien sovittelusta lapselle mieluisia ja spesiaaleja juttuja, joita odotetaan innolla.

 

Miten MYClipsien käyttö eroaa peruukeista?

Aino: Ei ole kokemusta.

Äiti: MYClipsit ovat luonnollisen näköiset myös lapsella. Ihanaa kun saimme MYClips-hiukset käyttöön muutamassa viikossa, luonnonhiuksesta tehtyä peruukkia joutuu tällä hetkellä odottamaan aika pitkäänkin. 

 

Suosittelisitko MYClipsejä?

Aino: kyllä

Äiti: kyllä

 

Millainen muunneltavuus MYClipseillä on?

Aino: no niitä saa kiharrettua, ei oo kyllä kiharrettu mut sais, sit niitä saa suoristettua, ja värjättyä. Ja sit niihin sais niitä väriklipsejä.

Mikä MYClipseissä on parasta?

Aino: se että niiden paikkoja saa vaihdeltua. Ja sit voi käyttää eri pipojen ja pantojen kaa. 

Äiti: Se, että Alopecian vuoksi ei jää asioista paitsi. MYClipsien kanssa lapsi voi hyppiä trampalla tukka hulmuten ja laittaa vappuna pinkkiä väriä hiuksiin, kun kaveritkin laittaa.

MYClips-hiusten
kampaaja Kaisa 

Mistä kuulit MYClipsistä?

Tapasin minulle entuudestaan tutun Minnan hiusalan yrittäjien messuilla ja kiinnitin heti huomiota hänen MYClips innovaatioon joka oli messuilla esittelyssä.

Tiedätkö mistä asiakkaasi sai ajatuksen hiustensa luovuttamisesta?

Olimme sopineet Cutrinin hiusmalliksi tulevan Oton kanssa ison hiusmuutosprojektin, jossa hänen pitkät hiukset leikattiin lyhyiksi. Otto halusi tietää onko hänen pitkistä ja paksuista hiuksistaan  kenellekään iloa jatkossa. Hänelle hyvät teot ovat tärkeitä. Otto tiesi, että hiuksia voidaan hyödyntää pidennyksiin tai peruukkeihin.

 

Minkälaisia ajatuksia ja tunteita koit, kun olit yhteydessä ensimmäistä kertaa Minnaa lettien luovutuksen puitteissa? Yllätyin positiivisesti. Soitin Ennen kuin törmäsin MYClipsiin luulin, että klipsihiuksia tekevät vain ulkomaiset yritykset. MYClipsiin sidontatekniikka ja ajanhenkinen ja muodikas tapa työstää hiuksia asusteiden kanssa yllätti. Pääsin näkemään läheltä kuinka vaikuttavia ja helppoja hiusmuutoksia voidaan saada aikaan MYClipseillä. Hienoa, että löytyy myös suomalainen eettinen vaihtoehto MYClips tuote ja palvelu!

 

MYClips-hiusten kampaaja Kaisa

KAISA VUORENPÄÄ

Head of Education, CUTRIN

bottom of page