top of page
myclips-kevat2024-6.jpg

MYClips-hiukset tehdään tilauksesta

Hiusten hankkiminen

MYClips-hiukset valmistetaan käsityönä toiveidesi mukaan. Patentoidun valmistusmenetelmän ansiosta hiuksia voi muotoilla ja värjätä. MYClips-hiuksia voi sovittaa tällä hetkellä Hämeenlinnassa Hiusstudio Muodossa, mutta tilaaminen onnistuu myös ilman sovitusta sähköpostitse tai WhatsAppin välityksellä.

 

MYClips toimii jo tällä hetkellä Helsingin kaupungin (peruukit), Kanta-Hämeen, Keski-Suomen, Lapin, Pirkanmaan, Pohjois-Pohjanmaan, Pohjois-Savon, Päijät-Hämeen sekä Vantaan ja Keravan hyvinvointialueiden sopimuskumppanina. Lisäksi useat hyvinvointialueet ympäri Suomea ovat antaneet MYClipsien hankintaan maksusitoumuksen tai palvelusetelin pyydettäessä.  

Ota yhteyttä ja kerro haluatko MYClips-hiukset omista vai lahjoitetuista hiuksista ja toiveesi mallin, värin ja pituuden suhteen. 

 Vahvistamme tilauksen vielä erikseen ennen työn aloittamista ja lähetämme sinulle kuvia eri työvaiheista sekä pyydämme päänympärysmitan aluspäähineen kokoa varten. 

Jos sinulla on hyvinvointialueen maksusitoumus, postitamme MYClips-hiukset sinulle maksettuasi maksusitoumuksen ja hinnan välisen erotuksen.

Jos haluat MYClips-hiukset omista hiuksista, annamme sinulle arvion hiustesi sopivuudesta ja riittävyydestä kuvan perusteella ja ohjeet lettien lähettämiseen meille.

Lähetämme sinulle kuvan valmiista tuotteesta ja laskun, maksettuasi laskun lähetämme MYClips-hiukset sinulle postitse. Käytössämme on suomalainen Liikuttajat.fi-maksulinkki, jonka kautta voit maksaa tilauksesi turvallisesti. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

p. 050 339 1966

minna@muotokampaamo.fi

MYClips-hiukset maksusitoumuksella

MYClips toimii tällä hetkellä jo usean hyvinvointialueen sopimuskumppanina. Kumppaneita tulee koko ajan lisää ja useat hyvinvointialueet ympäri Suomea ovat antaneet maksusitoumuksen MYClipsien hankintaan pyydettäessä. Tiedustele mahdollisuutta omalta hyvinvointialueeltasi!

myclips-kevat2024-7.jpg
Lahjakortti - Anna lahjaksi hyviä hiuspäiviä

Anna lahjaksi hyviä hiuspäiviä

MYClips-lahjakortti on käytännöllinen tapa ilahduttaa läheistä, joka tarvitsee lisää huolettomia hiuspäiviä. MYClips-lahjakortin voit ostaa haluamallesi summalle kotimaisesta ja turvallisesta Liikuttajat.fi-verkkokaupasta. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä ja saaja voi käyttää sen mieleistensä MYClips-hiusten hankintaan. 

 

bottom of page