top of page
myclips3.jpg

Kotimainen ja eettinen vaihtoehto peruukille 

Lue mikä tekee MyClips-hiuksista ainutlaatuiset 

Vaivaton tapa laittaa tukka päähän

MYClips-hiukset valmistetaan käsityönä aidoista hiuksista ja kiinnitetään miellyttävän tuntuiseen aluspäähineeseen. Päälle voit vetäistä fiiliksen mukaan pipon, hatun lippalakin, huivin tai vaikka sombreron. 

tanja2.jpg
katri3.jpg

Vaihtelua alopeetikoille ja syöpäpotilaille

 

Ymmärrämme, että joskus peruukki voi kiristää päätä tai energia menee täysin muuhun, kuin ulkonäön miettimiseen. Toisinaan taas tekee mieli laittautua, joskus tarvitaan vaihtelua. MYClips-hiukset auttavat, kun haluat ottaa vapaapäivän hiuksettomuudesta. MYClips-hiuksia voit laittaa eri tavoin ja vaihdella tyyliä vapaasti.

Mukavampi kuin kuituperuukki

 

MYClips-hiukset on ilmavampi kuin kuituperuukki ja monikäyttöisempi kuin aitohiusperuukki. Saat enemmän mahdollisuuksia ja samalla säästät mahdollisesti käytössäsi olevaa peruukkia esimerkiksi urheiluharrastuksissa tai pihatöissä. MYClips-hiukset auttavat myös omien hiusten kasvattamisessa esimerkiksi sytostaattihoitojen jälkeen. 

millis4-pinkki.jpg
katri1.jpg

Tiedät mistä hiuksesi on kotoisin

Hiukset saadaan vapaaehtoisilta lahjoittajilta Suomesta ja niistä tehdään valmis tuote käsityönä toiveiden mukaan. MYClips-hiukset voidaan tehdä myös omista hiuksista tai käyttöikänsä päässä olevasta aitohiusperuukista. Patentoidun valmistusmenetelmän ansiosta niitä voi värjätä ja muotoilla. 

Katso MYClips-esittelyvideo!

 

MYClipsien kehittäjä Minna kertoo videolla mm. MYClipsien valmistuksesta, käytöstä sekä hiusten lahjoittamisesta.

Marina_auburn-rooted.jpg

MYClipsien ohella saat meiltä nyt myös laadukkaat Bergmann-peruukit.

Tutustu mallistoon!

bottom of page