top of page
myclips3.jpg

Kotimainen ja eettinen vaihtoehto peruukille 

Lue mikä tekee MyClips-hiuksista ainutlaatuiset 

Vaivaton tapa laittaa tukka päähän

MYClips-hiukset valmistetaan käsityönä aidoista hiuksista ja kiinnitetään miellyttävän tuntuiseen aluspäähineeseen. Päälle voit vetäistä fiiliksen mukaan pipon, hatun lippalakin, huivin tai vaikka sombreron. 

myclips-kevat2024-5.jpg
milliskaljuna2.jpg

Vaihtelua alopeetikoille ja syöpäpotilaille

 

Ymmärrämme, että joskus peruukki voi kiristää päätä tai energia menee täysin muuhun, kuin ulkonäön miettimiseen. Toisinaan taas tekee mieli laittautua, joskus tarvitaan vaihtelua. MYClips-hiukset auttavat, kun haluat ottaa vapaapäivän hiuksettomuudesta. MYClips-hiuksia voit laittaa eri tavoin ja vaihdella tyyliä vapaasti.

Mukavampi kuin kuituperuukki

 

MYClips-hiukset on ilmavampi kuin kuituperuukki ja monikäyttöisempi kuin aitohiusperuukki. Saat enemmän mahdollisuuksia ja samalla säästät mahdollisesti käytössäsi olevaa peruukkia esimerkiksi urheiluharrastuksissa tai pihatöissä. MYClips-hiukset auttavat myös omien hiusten kasvattamisessa esimerkiksi sytostaattihoitojen jälkeen. 

rakkaudella-lahjoitetut6.jpg

Tiedät mistä hiuksesi on kotoisin

Hiukset saadaan vapaaehtoisilta lahjoittajilta Suomesta ja niistä tehdään valmis tuote käsityönä toiveiden mukaan. MYClips-hiukset voidaan tehdä myös omista hiuksista tai käyttöikänsä päässä olevasta aitohiusperuukista. Patentoidun valmistusmenetelmän ansiosta niitä voi värjätä ja muotoilla. 

Katso MYClips-esittelyvideo!

 

MYClipsien kehittäjä Minna kertoo videolla mm. MYClipsien valmistuksesta, käytöstä sekä hiusten lahjoittamisesta.

Laadukkaat Bergmann-peruukit

MYClipsien ohella saat meiltä nyt myös laadukkaat Bergmann-peruukit.

Tutustu mallistoon!

bottom of page