top of page

MYClips Minna

MYClipsien kehittäjä on kokenut hiusalan ammattilainen Minna Haantaus-Pekarila, jolla on oma kampaamo Hiusstudio Muoto Hämeenlinnassa. MYClipsien patentoitu valmistusmenetelmä syntyi kokeilun kautta perinteisen käsityötaidon tressauksen pohjalta.

MYClips toimii jo tällä hetkellä Kanta-Hämeen, Keski-Suomen, Länsi-Pohjan, Pirkanmaan ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirien sekä Vantaan sosiaali- ja terveystoimen sopimuskumppanina. Lisäksi useat sairaanhoitopiirit ympäri Suomea ovat antaneet MYClipsien hankintaan maksusitoumuksen pyydettäessä.

MYClipsien kaverina nyt myös laadukkaat Bergmann-peruukit.

 

Haluan lisätä tietoisuutta hiuksettomuudesta ja tarjota uuden, monipuolisen vaihtoehdon peruukille alopeetikoiden arkeen ja sytostaattihoidon aikaista tilannetta helpottamaan syöpäpotilaille. Hiuksettomuuteen liittyy edelleen liikaa häpeän tunteita ja piilottelua. Onnen lahjat eivät aina mene tasan, mutta onneksi niitä voi huomaamattomasti tasata! Sitä varten kehitin MYClips-hiukset. Haluan tarjota hyviä hiuspäiviä myös hiuksettomille, vaikka syvin kauneus syntyy ihmisen sisällä ja näkyy hymynä ja elämän ilona, oli hiuksia tai ei.

minna-turkoosi.jpg
myclips1.jpg

MYClips-yhteistyökumppanit

MYClips toimii tällä hetkellä useiden sairaanhoitopiirien

sopimuskumppanina. Kumppaneita tulee koko ajan lisää ja useat sairaanhoitopiirit ympäri Suomea ovat antaneet maksusitoumuksen MYClipsien hankintaan pyydettäessä. 

SAIRAANHOITOPIIRIT

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri
Keski-Suomen sairaanhoitopiiri

Länsi-Pohjan sairaanhoitopiiri
Pirkanmaan sairaanhoitopiiri
Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri

Vantaan sosiaali- ja terveystoimi

Ota rohkeasti yhteyttä!

MYClips-hiusten tilaaminen onnistuu kaikkialta Suomesta, olemme sinuun yhteydessä koko valmistusprosessin ajan ja näet miten hiuksesi valmistuvat. Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai vaikka WhatsAppin välityksellä. Maksaminen onnistuu suomalaisen Liikuttajat.fi-maksulinkin kautta turvallisesti.

Puhelin:

050 339 1966

Minna Haantaus-Pekarila

Sähköposti:

  • Facebook
  • Instagram

MYClips-hiuksia voit tällä hetkellä sovittaa Hiusstudio Muodossa Hämeenlinnassa:

 

MYClips Finland / Hiusstudio Muoto

Kaivokatu 1 LT 2

13100 Hämeenlinna

 

Y-tunnus 2485583-9

bottom of page