top of page
myclips-kevat2024-8.jpg

MYClips-hiusten huolto ja muotoilu

Kastele MYClips-hiukset ja ota shampoota pieni määrä kämmenelle. Hiero shampoo ensin käsiin ja puristele sitten varovasti klipseihin. Pese hiusklipsit yksitellen, shampoo saa vaikuttaa muissa klipseissä sillä aikaa 

MYClips-hiusten pesu
MYClips-hiusten huuhtelu

Huuhtele klipsit yksitellen ja lisää hoitoaine samalla tavalla varovassti puristellen hiusklipseihin. Anna hoitoaineen vaikuttaa 5–10 min. Huuhtele taas huolellisesti yksitellen. 

Kuivaa hiusklipsit pyyhkeen välissä painellen. Älä sekoita hiuksia liikaa, hiukset on helpompi selvittää, kun et takuta hiusosioita. 

MYClips-hiukset pestynä
MYClips-hiusten kuivatus

Suihkuta hiusklipseihin jätettävää hoitoainetta ja selvitä harjalla varovasti pikkuhiljaa latvasta ylöspäin. Isoimmat takut tulevat klipsin yläosaan, missä hius taittuu. Jätä kuivumaan pyhkeen päälle vaakatasoon yön yli tai kuivata klipsit föönillä yksitellen. 

MYClips-hiuksia voi kihartaa, suoristaa ja niihin voi laittaa rullat. Käytä lämpösuojaa ja/tai muotoilutuotteita pieniä määriä per klipsi. Hiukset käyttäytyvät samoin kuin omat hiuksesi. Luonnonkiharan hiuksen kannattaa antaa kuivua pyyhkeen päällä. Hiusta voi kuivana suihkuttaa hoitoaineella ja rutistella kiharaan.

 

MYClips hiuksiin sopivat kaikki shampoot ja hoitoaineet mitä muutenkin käyttäisit, erityisen hyvin hiusta kosteuttavat tuotteet. 

MYClips-hiusten harjaus
bottom of page