top of page
Search

Rinta Rottingilla Rakkautta!

Mistä lähtee toive lahjoittaa omat hiuksensa tuntemattomalle ystävälle? Tällainen lahjoitusreaktio voi tulla, kun kuulee esimerkiksi perheenjäsenensä, ystävänsä tai työkaverinsa sairastuneen syöpään. Tulee halu tehdä jotain konkreettista hyvää.

Hiuslahjoitus voi olla myös suoralahjoitus ystävälle tai tutulle, jos hänellä ei ole enää omia hiuksia tai hiukset ovat liian lyhyet klipsipunontaan. Jos olet valmis lahjoittamaan hiuksesi ystävällesi, vinkkaa siitä hänelle. Hiuksettoman ystävän nimittäin on ehkä vaikeampi ottaa asiaa puheeksi, vaikka toiveissa olisikin saada luonnollisista hiuksista punotut hiusklipsit arjen avuksi ja iloksi. Auttava ele on aina kaunista! Lue lisää hiusten lahjoittamisesta Rakkaudella lahjoitetut -blogistamme.Viime syksynä, Roosa nauha -kuukauden aikana, Parolan Rottingin kahvihuoneessa tuli puhe klipsihiuksista. Heidän suunnittelijansa Hinni Korpela innostui ideasta ja tarttui toimeen heti. Hiuksia ei sentään leikattu vielä kahvihuoneessa, vaan Hinni otti yhteyttä Muotoon ja sovimme tapaamisen. Perjantaina 8.10. oli virallinen Roosa nauha -päivä ja Hinnin kutrit leikattiin lauantaina. Täydellinen ajoitus kaikin puolin.
Lue lisää Parolan blogista hiuslahjoituksesta.

Hinnin hiuksille oli jo valmiina hiuslahjoituksen saajakin. Olin samaan aikaan etsinyt MYClipsien ja Four Reasonin hiuslahjoitusten saajia. Nina ihastui ideaan ja näin punoin Hinnin hiuksista hänelle uudet MYClips-hiukset. Valmiit klipsit sävytettiin vielä Ninan toiveiden mukaan parilla ruskean eri sävyllä Four Reasons Luxima -sarjalla ja tehtiinpä muutama vähän vaaleampikin hiusklipsi tuomaan elävyyttä. MYClips-hiusten sävyä voi muuntaa mielensä mukaan klipsien paikkaa vaihtamalla. MYClipsit lahjoitetuista hiuksista sävytetään usein toiveiden mukaan, näin ne personoidaan kantajalleen sopiviksi ja niistä tulee vielä enemmän omat hiukset.
Hiuslahjoittajilta tulee postin mukana ihania tervehdyksiä ja viestejä. Lahjoittajat ovat yleensä tutkineet tarkkaan, mihin rakkaat hiuksensa lähettävät. He ovat olleet iloisia, kun on löytynyt kotimaisia vaihtoehtoja. Itse fanitan Miilan Hiukka Hyvä -projektia, missä hiuskuidut ja eläinkarvat päätyvät vesistönsuojeluun ja taideprojekteiksi. Myös taideprojektit päätyvät aikanaan vesistönsuojeluun, kun ovat ensin tehneet oman taiteellisen kierroksensa. Olen nähnyt ja koskettanut upeaa jättihiuslettiä, minkä Miila on tehnyt huovuttamalla. 😍


MYClips Hair ja Hiukka Hyvä tekevät tiivistä yhteistyötä hiusten ja eläintenkarvojen hyötykäytön eteen ja kumpikin on tahoillaan tehnyt jo vuosia kehitystyötä oman projeksinsa kanssa. Nyt kehityön tulokset ovat jo nähtävissä innovatiivisinä tuotteina luontoa ja hyvinvointia ajatellen.

Lopuksi vielä hiuslahjoittajien viesteistä noukittuja ihania tervehdyksiä:

  • Haluan ilahduttaa tuntematonta ystävää.

  • Toivottavasti hiuksistani olisi iloa ja apua jollekin, jolle omat hiukset eivät ole itsestäänselvyys.

  • Toivottavasti hiukseni päätyvät hyvään, jollei klipsiksi hiuksettomalle niin pelastamaan vesistöjä öljynimeytysmattoina.

  • Teette upeaa työtä MYClips & Hiukka Hyvä!

Kiitos yhteistyöstä. ❤️


Rinta Rottingilla,

Minna

Comments


bottom of page