top of page
Search

Saimme Allergiatunnuksen käyttöoikeuden

MYClips pantatukka ja aluspäähine saivat marraskuussa 2023 Allergiatunnuksen käyttöoikeuden.


Kyseessä on hiuksettomille henkilöille valmistettu ihoa herkistämätön ja ärsyttämätön tukka. Alopecian, pälvilänttien, sytostaattihoitojen ja mm. hormonaalisten syiden vuoksi hiuksettomille suunnitellut luonnolliset ja monella tapaa käytettävät MYClips-hiukset ovat vaihtoehto peruukille.


MYClips-hiukset on kehitetty kuluttajien pyynnöstä, sillä useille käyttäjille peruukkien käyttö on aiheuttanut kutinaa, ihoärsytystä tai ne ovat olleet liian raskaita tai kookkaita omaan päähän. MYClips-hiukset sisältävät omaan päähän sopivan aluspäähineen, jossa on erilliset kiinnitysalustat hiuksille. Aluspäähine on pinnaltaan sileä ja se sopii herkällekin iholle. Pantatukka syntyi tarpeesta saada nuorelle omaan vauhdikkaaseen harrastukseen helppo varatukka, mikä pysyy päässä liikkuessa. Siihen voi luottaa, se tuntuu hyvältä ja näyttää omalta. 

Hiukset punotaan päähineeseen aina käsityönä yksilöllisesti, asiakkaan toiveet huomioiden. Hius on aitoa käsittelemätöntä hiusta, jota saadaan vapaaehtoisilta lahjoittajilta Suomesta. MYClips-hiukset tai -pantatukka voidaan tehdä myös asiakkaan omista hiuksista tai käyttöikänsä päässä olevasta aitohiusperuukista. Sytostaattihoitojen vuoksi hiuksettomuuteen käytetään usein omaa hiusta, jos sitä on vielä tallella, se on riittävän pitkää ja asiakas ottaa sen ajoissa talteen. Joko ajoissa ennen hoitojen alkua tai heti pikimiten ekan hoidon jälkeen. Usein MYClips-hiusten tai pantatukan tekemistä jatketaan lahjoitushiuksilla. Mikä ihaninta, monesti läheiset ovat lahjoittaneet hiuksiaan MYClipseihin; alakouluikäinen äidilleen, tytär ja hänen ystävänsä keräsivät kutrinsa yhteen, työkaveri on leikannut hiuksensa, kun kuuli mitä ystävä oli suunnitellut varatukaksi itselleen jne. Näitä upeita tarinoita on vaikka kuinka monia.


MYClipsejä voi pestä, hoitaa ja muotoilla ja jos haluaa hajusteettoman, ihoystävällisen vaihtoehdon, jolla on myös allergiatunnus, on valinta Four Reasonin No Nothing tuotteet. Käytämme No Nothing -tuotteita kampaamossani Hiusstudio Muodossa Hämeenlinnassa. 

Hajusteeton No Nothing ei sisällä yleisesti herkistävä eikä ärsyttäviä raaka-aineita, joten sarjan tuotteet sopivat herkkäihoisten lisäksi kaikille, jotka tahtovat vähentää elimistönsä hajuste- ja kemikaalikuormitusta.

Omin sanoin tiivistettynä: Se mikä sopii hiuksellisille, sopii myös hiuksettomille ja MYClips-hiusten hoitamiseen.

 

Monet käyttävät MYClipsejä arjessaan peruukin kaverina urheillessa, ulkoilussa tai kun haluavat vaihtelua omaan ilmeeseensä. MYClipsien kehitystyötä on tosi kiva tehdä ja suunnitella. Parhaat kehitysideat tulevat suoraan käyttäjiltä ja se onkin ollut yksi parhaita asioita tässä työssä - saada palautetta ja kuulla erilaisia uusia ideoita. Tietoisuus lisääntyy koko ajan enemmän ja itselleni on ollut hienoa kuulla, että MYClips-käyttäjät ovat jakaneet kokemuksiaan mm. erilaisissa suljetuissa Facebook- ja Whatsapp-ryhmissä. Puskaradion voimaa ei voita mikään, se on aina aitoa ja jokaisen omaan kokemukseen perustuvaa.❤️


Sain äskettäin viestin asiakkaaltani:

"Taas on yhtä lääkäriä hämätty hiuksilla! 😄 Ei ollut kuullutkaan MYClipseistä, mutta oli tosi vaikuttunut, miten aidoilta ne näyttää ja kehui miten pannan kanssa sopi minulle".

Tämä jos mikä on ihanaa asiakkaille, jotka saavat iloista palautetta itselleen ja samalla tietoisuus lisääntyy myös hoitohenkilökunnan puolella.


MYClips-pantatukka sai Allergiatunnuksen


MYClips toimii jo tällä hetkellä

  • Kanta-Hämeen hyvinvointialueen

  • Keski-Suomen hyvinvointialueen

  • Helsingin kaupunki (peruukit)

  • Lapin hyvinvointialueen

  • Pirkanmaan hyvinvointialueen (peruukit)

  • Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen

  • Pohjois-Savon hyvinvointialueen

  • Päijät-Hämeen hyvinvointialueen

  • Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen

sopimuskumppanina.


Lisäksi useat hyvinvointialueet ympäri Suomea ovat antaneet MYClipsien hankintaan palvelusetelin tai maksusitoumuksen pyydettäessä. 


Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!


❤️:lla Minna MYClipsien kehittäjä & tekijäCommentaires


bottom of page